GYIK: Minden a Nanáról

A manga tovább tart mint az anime?

Igen, a mangát ugyanis Ai Yawaza a könyv írója és rajzolója ,nem folytatta betegsége miatt ezért nincs több anime rész belőle. A mangát még folytatta az első évad után,de nem jutott csak néhány kötetig vele, ezért már nem is csinálták meg animébenazt a pár fejezetet.

 

Lesznek új képek az oldalon?

Az oldalt folyamatosan újítom ezért biztosan lesz néhány új kép .

Úgy kezdődik a manga is mint az anime?

A manga azzal kezdődik, hogy bemutatja a ket Nana múltját. Az animében rögtön az elején a vonaton mutatja meg a két Nana találkozását.

Hogy került be Shin a bandába?

Ezt egy cikkbn is megtakáloda Blogban, de röviden ennyi:

Amikor kilépett Ren a Blestből és nem volt basszusgitárosuk akkor föladtak egy hirdetést. Ide Shin jelejtkezett és elment a meghalgatásra. A tehetségét rögzön észrevették. Bekerült a Blestbe. Megígérte ekkor, hogy túl fogja szérnyalni a példaképét a Trapnestes Rent.

 

Hogy kerülhet be ide a kérdésem?

Akkor írom ki, ha

1. : az e-mail címemre küldesz en üzemetet és ott leíroid a kérdést. A legegyszerűbb, ha az Elérhetőségben küldöd el. Onnan biztosan megérkezik és egy héten belül ki is rakom.

2. : a jobb oldali hasábba írod ki a kérdést. Oda véleményt, kérdéseket, válaszokat is kehet írni.

Miért ment el Ren Tokióba?

Kapott egy ajánlatot a Trapnesttől, hogy menjen el a bandájukba basszusozni. Ren csak így lehettett sikeres zernész, hogy elfogadta az ajánlatot. A Blest így ideiglenesen feloszlott.